christelijke-vacaturebank

2019: Jaar van groei en uitbreiding

2019 is bijna ten einde en wat was het een mooi jaar! We trapten aan het begin van het jaar goed af met een vacature en een banner die verlengd werd. Vervolgens sponsorden we in april de Mudraise voor International Justice Mission. Een prachtig initiatief om geld op te halen voor mensen die leven in slavernij. Hieruit volgde weer een klant die regelmatig vacatures plaatst en waardoor we kunnen groeien.

Verder startten we begin 2019 een nieuwe handelsnaam op: Telefoonhouder-fiets.nl. Het werd verboden om met de telefoon in je hand te fietsen. De telefoonhouder kan hierbij een oplossing bieden. Je kan dan wel op je mobiel kijken, bijvoorbeeld voor Google Maps of om te zien wie er belt. Dit staat overigens verder los van de Christelijke Vacaturebank, behalve dat het een andere handelsnaam is.

Verder sponsorden we BOOST Gospel Festival. Dit wordt jaarlijks georganiseerd, met als pijlers Music, Inspire en Connect. Doel van het festival is om mensen dichter bij God en bij elkaar te brengen.

Bekijk hieronder de aftermovie van BOOST 2019:

Intussen ging de groei door en in juli startte de Christelijke Vacaturebank een samenwerking met Het VacatureLoket. Voor slechts € 25,- plaats jij jouw vacature óók op een vacaturebank in de regio, in de branche en op opleidingsniveau. Zo weet je zeker dat zo veel mogelijk mensen jouw vacature zien.

Vervolgens committeerden steeds meer klanten zich met de Christelijke Vacaturebank en namen zij een vacaturepakket af van meerdere vacatures. Ook voor 2020 hebben een aantal bedrijven al aangegeven zich te committeren met de Christelijke Vacaturebank.

De groei valt samen te vatten in:

Financieel:

  • Omzet: +146%
  • Kosten: +86%
  • Winst: +737%

Aantallen:

  • Bezoekers: +39%
  • Views: +25%
  • Klanten: +81%
  • Vacatures: +158%

Een prachtig resultaat voor 2019 waar we trots op mogen zijn.

Ook in 2020 proberen we iedereen uiteraard weer zo goed mogelijk van dienst te zijn. We blijven kijken naar uitbreiding en verbetering van onze diensten, mogelijkheden voor samenwerking, etc. We doen er alles aan om uw vacatures in te vullen of om de juiste baan voor jou te vinden!

Een fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2020!

Ontwikkeling van de Christelijke vacaturebank