CV Database

Op deze pagina vind u een beschrijving van de kandidaten die op dit moment in onze database zitten. Als u interesse heeft in een van de kandidaten, neem dan contact met ons op.

Sociotherapeut

Deze Sociotherapeut uit Amersfoort is opnieuw op zoek naar een functie in de GGZ. Ze heeft jarenlange ervaring als persoonlijk ondersteuner in de GGZ en Begeleid nu als sociotherapeut mensen met een eetstoornis.

Neem contact op indien u interesse heeft in een van deze kandidaten

Docent i.o en salesmedewerker

Deze man uit Hattem is bezig met een opleiding tot tweedegraads docent Algemene en bedrijfseconomie en heeft ervaring op de helpdesk en als teamleider. Daarnaast is hij zelfstandig ondernemer geweest bij een retailorganisatie. Nu is hij op zoek naar een baan in de dienstverlening, de semi-commerciële sector of op een mbo- of vmbo-school.

“Ik ben een betrouwbare persoon die zowel als teamspeler als zelfstandig goed kan opereren. Daarbij staan samenwerking, oprechtheid en integriteit bij mij hoog in het vaandel. Als mensenmens ben ik sociaal, enthousiast communicatief sterk en vindingrijk.”

Voedingsdeskundige

Deze dame uit Ede is een voedingsdeskundig relatiebeheerder in de groothandel en productie. Ze heeft de opleiding ‘voeding en diëtiek gedaan en is op zoek naar een baan in de gezondheidsbevordering, foodservice of projectmanagement.

“Enthousiast, leergierig, fanatiek, creatief, oplossend en ik kijk vooruit! Ik vind het leuk om veel nieuwe uitdagingen aan te gaan. Daarbij wil ik graag actief samenwerken met collega’s en partners. Ik vind het leuk om mij te verbinden aan mensen die hetzelfde doel nastreven om zo tot de beste resultaten te komen. Waar ik graag nog meer mee bezig wil zijn is gezondheidsbevordering. Kun jij mij daarbij helpen?accountmanager / commercieel medewerker

Deze man uit Nunspeet heeft een mbo vak-opleiding richting de commercie gedaan. Hij is lange tijd aan het werk geweest als commercieel medewerker en werkt nu sinds 1994 als accountmanager bij een kantoorinrichter. Nu zoekt hij een nieuwe uitdaging richting de sales, zorg of in een kerkelijke instelling.

Grafisch vormgever

Deze dame uit Lelystad heeft ervaring als grafisch vormgever en directiesecretaresse. Ze heeft office management gestudeerd en heeft een eigen studio in de reclame gehad. Nu is ze opnieuw op zoek naar een baan in de grafische vormgeving of op de financiële administratie.

“Uit mijn CV kunt u wellicht al opmaken dat ik van alle markten thuis ben, maar nog niets over mijn christelijke betrokkenheid. Ik ben lid van de Protestantse Gemeente Lelystad en heb binnen deze gemeente onder andere secretariaat, basiscatechese, pr en bezoekwerk gedaan. Bij het Interkerkelijk Diaconaal Overleg in Lelystad (St. IDO) ben ik als vrijwilliger werkzaam als schuldhulpverlener. “

Coach en Adviseur kerken en organisaties

Deze man uit Ermelo heeft verschillende opleidingen afgerond richting coaching en leiderschap. Hij heeft een mentortraining gedaan en heeft een doctoraal in (christelijk) leiderschap. Verder is hij oprichter van een bijbelschool en een coachings- en adviesbureau voor leiderschap in kerken en organisaties. Hij zoekt een nieuwe uitdaging in een non-profit organisatie, coaching en advies of het onderwijs.

Telefoniste / medewerker cliëntenadministratie

Deze vrouw uit Apeldoorn heeft verschillende ervaring als medewerker cliëntenadministratie en als telefoniste. Ze heeft een cursus ‘klantgericht telefoneren’ gevolgd en heeft veel ervaring in de thuiszorg. Ze zoekt een nieuwe baan in de cliëntenadministratie.

“Ik ben een service- en klantgerichte professional met een goed organisatietalent. Bij mijn vorige werkgevers heb ik laten zien dat ik beschik over veel doorzettingsvermogen. Ik ben flexibel en accuraat en kan makkelijk schakelen tussen diverse werkzaamheden en taken. Ik zie het als een uitdaging om probleemoplossend te werk te gaan en daarmee mijn klant tevreden te stellen. Het belang van mijn klant verlies ik daarbij nooit uit het oog. Mijn ruime werkervaring en mijn vermogen om goed te luisteren zijn mijn gereedschappen om dit correct uit te voeren. Mensen omschrijven mij als betrokken, gedreven en vriendelijk. “

Management- of directiesecretaresse

Deze dame uit Apeldoorn heeft in juli 2017 haar opleiding directiesecretaresse/management assistent afgerond. Tijdens de afronding van haar opleiding is ze gaan werken als secretarieel ondersteuner en later als juridisch secretarieel medewerker. Nu zoekt ze een nieuwe uitdaging als directiesecretaresse of managementassistent.

Applicatieontwikkelaar

Deze applicatieontwikkelaar en -beheerder uit Amsterdam heeft bij verschillende commerciële instellingen en in het bankwezen gewerkt. Hij heeft een hbo-opleiding in Management, Economie en Recht (MER) en een post hbo-opleiding als arbeidsdeskundige. Hij zoekt nu een nieuwe uitdaging richting de ICT, business intelligence of het bankwezen.

Webmaster / systeembeheerder

Deze webmaster / systeembeheerder uit Beerta (Groningen) zoekt een nieuwe uitdaging in de buurt. Hij heeft verschillende cursussen gedaan richting webdesign en ict, waaronder html/css, Joomla! en WordPress en Online marketing. Hij heeft ervaring in verschillende branches en is dus breed inzetbaar.

“Medior webmaster met ruime ervaring binnen de (semi)overheid, mkb en de non-profitsector. Thuis in (financieel) administratieve werkzaamheden en kantoorautomatisering. Gepassioneerde webdesigner, content curator en fotograaf. Een denker en doener.

Wat ik te bieden heb
Een fijne collega en medewerker, met jarenlange ervaring, bewezen betrouwbaarheid, een luisterend oor en gevoel voor humor.
 
Wat heeft u / Wat heb jij te bieden? “


Inbouwspecialist/Afleverspecialist

Deze man uit Amsterdam zoekt een nieuwe uitdaging in de techniek en/of transport. Hij heeft jarenlange ervaring als inbouw- en afleverspecialist in de autobranche en heeft de opleiding “MTS motorvoertuigentechniek (autoschade)” afgerond. Nu zoekt hij een nieuwe uitdaging, die aansluit op zijn ervaring.

Ik ben een sociaal, creatief en praktisch , met de nodige technische vaardigheden.Ik heb ruim 20 jaar in de automotive sector gewerkt en ben op zoek naar een andere uitdaging.”