CV Database

Op deze pagina vind u een beschrijving van de kandidaten die op dit moment in onze database zitten. Als u interesse heeft in een van de kandidaten, neem dan contact met ons op.

Applicatiebeheerder (Stolwijk)

Young professional met interesse in mensen, drijfveren, overtuigingen, processen en systemen. In die zin liggen mijn werkzaamheden als applicatiebeheerder en implementatiespecialist en mijn opleiding veel dichter bij elkaar dan menigeen vermoed. In beide gaat het in grote mate om het benaderen van en omgaan met de medemens en diens drijfveren en overtuigingen. Voor mijn werk verbind ik bovenstaande nadrukkelijk met een procesmatig en systematisch aspect, terwijl er rondom mijn opleiding een link ligt naar iemands levensbeschouwing.

christelijke vacatures

Docent 2e graads (Rotterdam)

Een enthousiaste, leergierige en creatieve docent met ervaring op de MAVO en het MBO zoekt een nieuwe uitdaging op organisatorisch vlak of in het onderwijs.

Dit vind ik interessant

Pastoraal Therapeut (Delfzijl)

Ik ben een persoon die vanuit mijn Christelijke identiteit mensen wil helpen om geestelijk te groeien en de identiteit te versterken. Ik hanteer daarbij de principes vanuit de Bijbel en vanuit de presentie-theorie. Pastoraat en geestelijke verzorging zijn mij op het lijf geschre-ven. Ook hou ik ervan om samen met collega’s een goede werkrelatie op te bouwen en erva-ringen uit te wisselen door intervisie. Mijn lijfspreuk is : “Don’t Worry … Be Happy”

Accountmanager/Projectmanager Communicatie (Ridderkerk)

Mijn hart gaat sneller kloppen van een communicatiefunctie waarbij ik zowel mijn creativiteit als mijn accountmanagement en projectmanagement ervaring kan inzetten. Bij voorkeur bij een bedrijf met een zinvolle, inspirerende missie. Met enthousiaste, betrokken collega’s waarmee ik samenwerk in een team maar ook voldoende ruimte heb voor mijn eigen invulling. Kers op de taart zou een link met de Duitse taal zijn,
omdat ik daarmee echt het verschil kan maken.

Financieel administrateur (regio Haarlem)

Deze financieel administrateur is op zoek naar een baan bij een kerkelijke instelling of een non-profit organisatie. Hij heeft zes jaar ervaring en heeft recente juridische en boekhoudkundige kennis.

Leren/werken in de zorg (regio Utrecht)

Deze kwartiermaker herstelondersteunende zorg is heeft ervaring in de GGZ. Hij is ervaringsdeskundige in de GGZ en zou graag als woonbegeleider of maatschappelijk werker aan de slag gaan in de zorg. Hij heeft MAVO en MEAO gestudeerd en is bereid om een opleiding richting sociaal werk te doen. Wie biedt hem deze kans?

Secretaresse / IT assistent (Rotterdam)

Deze secretaresse en IT-assistent heeft ervaring in de ouderenzorg, op personeelszaken, als secretaresse en als IT-assistent. Ze heeft de opleiding secretaresse gevolgd en heeft kennis van SAP. Ze wil graag aan de slag in de dienstverlening of op de administratie. Kan jij haar goed gebruiken?

accountmanager-zakelijke-relaties

Transport / Onderwijsassistent (‘s-Herthogenbosch)

Deze dame is op zoek naar een baan in de transport (rijbewijs b) of als onderwijsassistent. Ze heeft een veelzijdig CV, met onder andere ervaring in de zorg, catering en in de productie. Ze heeft een opleiding tot verkoopmedewerker en is klantvriendelijk. Bied jij haar een kans in de transport?

Functioneel beheerder (Leusden)

“Ik ben een automatiseerder met 35+ jaar werkervaring op HBO werk en denkniveau in diverse – ook leidinggevende – ICT functies op het gebied van beheer, support en applicatie ontwikkeling. Ik heb een sterk inlevings- en analytisch vermogen en ben creatief in het ontwikkelen van praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen voor gebruikers problemen en wensen. Ik heb ervaring in het begeleiden en ontzorgen van gebruikers en het snel productief in kunnen zetten van applicaties binnen een organisatie. In de diverse ICT rollen was ik ook intensief betrokken bij upgrade- en implementatie projecten. Ik ontwikkelde en verzorgde conversies, draaiboeken, handleidingen, testscripts en functionele testen. In het dagelijkse gebruik van applicaties bewaakte ik – via servicemanagement systemen – de opvolging en afhandeling van operationele incidenten en wensen, die gebruikers aanmeldden.  Ik kan goed zelfstandig werken met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en heb gebruikers tevredenheid hoog in het vaandel staan. Mijn inzet is altijd gericht om eindgebruikers optimale ondersteuning te bieden bij de ICT als waardevol hulpmiddel bij het dagelijkse werk.”

christelijke-werkgevers

Algemeen medewerker uitvaartzorg / Mortuarium beheer ziekenhuis (Regio Breda)

Deze dame met ervaring in de uitvaartzorg en verkoop zoekt een nieuwe uitdaging in de zorgsector en/of activiteitenbegeleiding. Ze heeft opleidingen richting overledenenverzorging en haarverzorging en heeft een veelzijdig profiel. Ook heeft is zij gecertificeerd BHV-er en heeft zij kinder-EHBO. Wie biedt haar een kans in de zorgsector en/of activiteitenbegeleiding?

Applicatiebeheerder in de zorg (Apeldoorn)

Deze ervaren ICT-er zoekt een nieuwe uitdaging als applicatiebeheerder in de zorg. Hij omschrijft zichzelf als volgt:

Gemotiveerde, hardwerkende, integere medewerker met ‘hart’ voor de mensen. Behulpzaam, zorgzaam, vriendelijk en ondernemend. Ik leer graag en heb geen ‘van negen-tot-vijf mentaliteit’. Ben dienstverlenend en sociaal ingesteld.

christelijke-vacaturebank

Hapto- en fysiotherapeut

Deze hapto- en fysiotherapeute wil graag mensen in de gezondheidszorg begeleiden vanuit een respectvolle relatie. Ze gaat graag aan de slag in de gezondheidszorg en werkt graag in teamverband.