CVB Recruitment

christelijke vacature plaatsen

Als je een nieuwe medewerker zoekt wil je de beste medewerker vinden. Dat is een hele klus en niet altijd gemakkelijk. Christelijke Vacaturebank helpt u om de juiste kandidaat te vinden, door wervingsmethoden te gebruiken die wij al eerder succesvol hebben toegepast.

Crossmediaal

Om de juiste medewerkers voor uw organisatie te vinden, gebruiken wij crossmediale promotie om uw vacature onder de aandacht te brengen. Zo maken wij gebruik van onze website, vacaturesites van partners (zoals WerkMetTalent & Topflexer.nl), social media en print in christelijke magazines.

Actief recruitment

De arbeidsmarkt is een transfermarkt. Met alleen zichtbaar zijn, trek je niet meer voldoende (en de juiste) mensen. Het is belangrijk om zelf actief op zoek te gaan. Daarom stoppen wij niet bij het zichtbaar maken van de vacature, maar gaan wij actief voor u op zoek bij verschillende kanalen. Hiervoor gebruiken wij bijvoorbeeld LinkedIn Recruiter om kandidaten te benaderen voor de vacature.

De werkwijze die we hanteren is een werkwijze die in het verleden al effectief is gebleken om de juiste mensen aan te trekken.

Samenwerking

Wij geloven dat de basis voor een goede recruitmentcampagne een goede samenwerking is. Door een goede samenwerking op te starten worden de verwachtingen en wensen duidelijk. Op die manier kan aan uw verwachtingen voldaan worden en komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Tarieven

Om het recruitment op te starten moeten wij enkele kosten maken. Hiervoor vragen we een startbedrag van € 250,-. Met dit bedrag starten we het recruitment op, zodat uw vacature zichtbaar wordt en we de juiste mensen kunnen gaan benaderen.

De rest van het tarief is op basis van no cure, no pay. We berekenen dus alleen een bedrag als iemand succesvol wordt aangenomen. Het bedrag wat we hiervoor berekenen gaat in overleg met u. Hierbij gaat het om een component bij aanname en een component als de kandidaat de proeftijd succesvol heeft doorlopen.

Neem gerust contact op!

Bent u klaar om aan de slag te gaan met CVB Recruitment? Neem dan direct contact met ons op! Wij staan voor u klaar.

Contactgegevens:
Alex Rebergen
06-54966486
info@christelijke-vacaturebank.nl

Wij staan voor u in de startblokken!