De Christelijke Vacaturebank is opgericht op 23 januari 2017, met het doel om christelijke werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact te brengen met betrekking tot het onderwerp werk. De organisatie is gestart omdat er behoefte was aan een dergelijk platform aan beide kanten: zowel vanuit werkzoekenden als vanuit werkgevers.

De Christelijke Vacaturebank is dé plek waar christelijke organisaties en werkzoekenden samengebracht worden. Christelijke organisaties vinden hier werkzoekenden die werken vanuit een christelijke visie en kunnen christelijke vacatures plaatsen. Werkzoekenden vinden hier christelijke vacatures bij organisaties met een christelijke identiteit en kunnen hun CV achterlaten, zodat zij gevonden kunnen worden door christelijke organisaties.

Drie dingen maken de Christelijke Vacaturebank uniek ten opzichte van andere (christelijke) vacaturebanken:

  1. Toegankelijke prijzen voor het plaatsen van vacatures;
  2. Hoge activiteit op veel verschillende sociale media.
  3. Samenwerking met verschillende andere waardevolle partijen.

We bieden de volgende groepen mogelijkheden:

Werkzoekenden

(Christelijke) Werkzoekenden die op zoek zijn naar een baan, vinden op de Christelijke Vacaturebank de vacatures van christelijke organisaties. Zo kan je jouw identiteit inzetten tijdens je werk. Kijk voor meer informatie op de home-pagina.

Christelijke Organisaties

Christelijke Organisaties die een vacature hebben in hun organisatie, kunnen hun vacature(tekst) achter laten bij de Christelijke Vacaturebank. Dan plaatsen wij hem op onze website en social media (Facebook, Linkedin, Twitter). 

De Eigenaar

alex rebergen christelijke vacaturebank

Eigenaar en initiatiefnemer van de Christelijke Vacaturebank is Alex Rebergen. Tijdens zijn afstudeerstage voor de opleiding HRM kwam hij op het idee om een christelijke vacaturebank op te starten, omdat hij het vermoeden had dat hier behoefte aan was. Daarom heeft hij een businessmodel gemaakt en onderzocht of zijn vermoeden waar was. Dit bleek het geval te zijn. Daarom heeft Alex de website opgezet en de Christelijke Vacaturebank aangemeld bij de Kamer van Koophandel.

Inmiddels is de Christelijke Vacaturebank uitgegroeid tot een vacaturebank met verschillende opdrachtgevers en een CV-database van tientallen CV’s.