Over

De Christelijke Vacaturebank is dé plek waar christelijke organisaties en werkzoekenden samengebracht worden. Christelijke organisaties vinden hier werkzoekenden die werken vanuit een christelijke visie. Werkzoekenden vinden hier christelijke vacatures bij organisaties met een christelijke identiteit.

Twee dingen maken de Christelijke Vacaturebank uniek ten opzichte van andere (christelijke) vacaturebanken:

  1. Toegankelijke prijzen voor het plaatsen van vacatures;
  2. Hoge activiteit op veel verschillende sociale media en het gebruik van een selectie andere vacaturebanken.

We bieden de volgende groepen mogelijkheden:

Werkzoekenden

(Christelijke) Werkzoekenden die op zoek zijn naar een baan, vinden op de Christelijke Vacaturebank de vacatures van christelijke organisaties. Zo kan je jouw identiteit inzetten tijdens je werk. Kijk voor meer informatie op de home-pagina.

Je kan ook je CV achterlaten bij ons, dan attenderen wij jou op nieuwe vacatures. Ga hiervoor naar CV Plaatsen.

Christelijke Organisaties

Christelijke Organisaties die een vacature hebben in hun organisatie, kunnen hun vacature(tekst) achter laten bij de Christelijke Vacaturebank. Dan plaatsen wij hem op onze website en social media (Facebook, Linkedin, Twitter). Heeft u hulp nodig bij de werving en selectie van nieuwe werknemers? Daar kunnen wij u ook bij helpen. Wij kunnen zelfs het hele werving- en selectieproces van u overnemen! Kijk voor meer informatie op de pagina Diensten.

Meer over de Christelijke Vacaturebank:

Historie

De Christelijke Vacaturebank is opgericht op 23 januari 2017, met het doel om christelijke werkgevers en werkzoekenden met elkaar  in contact te brengen met betrekking tot het onderwerp werk. De organisatie is gestart omdat er behoefte was aan een dergelijk platform aan beide kanten: zowel vanuit werkzoekenden als vanuit werkgevers.

De Eigenaar

Eigenaar en initiatiefnemer van de Christelijke Vacaturebank is Alex Rebergen. Tijdens zijn afstudeerstage voor de opleiding HRM kwam hij op het idee om een christelijke vacaturebank op te starten, omdat Alex Rebergenhij het vermoeden had dat hier behoefte aan was. Daarom heeft hij een businessmodel gemaakt en onderzocht of zijn vermoeden waar was. Dit bleek het geval te zijn. Daarom heeft Alex de website opgezet en de Christelijke Vacaturebank aangemeld bij de Kamer van Koophandel.

Inmiddels is de Christelijke Vacaturebank uitgegroeid tot een vacaturebank met verschillende opdrachtgevers en een CV-database van tientallen CV’s.