christelijke vacatures

Komkommertijd

De tweede kamer is met reces, de bouwvak begint, zwarte zaterdag komt er aan. De rust daalt neer in Nederland en de ‘komkommertijd’ breekt aan. Wat nu?

Vakantie

christelijke-vacaturebank

Het is vakantietijd. De meeste mensen gaan een aantal weken weg om in een andere omgeving tot rust te komen. Frankrijk, Duitsland of Spanje, of misschien ergens in Nederland. Het maakt niet zo veel uit, als we maar even weg zijn uit onze eigen omgeving.

Ik ben al op vakantie geweest. Even tijd voor rust en ontspanning. Veel buiten zijn en genieten van het weer en de rustige omgeving. Maar ook de tijd nemen om te genieten van de rust en alles even anders te doen.

Evalueren en plannen

Het blijkt echter ook dat mensen na een paar dagen al weer met hun werk bezig zijn op vakantie. De telefoon en laptop zullen meestal niet aan zijn, of tenminste niet voor werk. Toch blijkt het dat mensen al weer denken aan het werk wat ze straks na de vakantie te wachten staat, zoals bijvoorbeeld 100+ mail. De valkuil is dan groot om toch even tussendoor in te loggen.

De vakantie was voor mij een tijd om te evalueren en te plannen. Doe ik nog de goede dingen? Doe ik de dingen nog goed? Zo heb ik nagedacht onder andere over mijn werk bij Eleos en over de Christelijke Vacaturebank. In gedachten maakte ik een woordweb om nieuwe ideeën te bedenken en oude ideeën te verbeteren. Nu ik weer thuis ben, wordt het tijd om deze dingen te gaan realiseren. Daar ben ik mee bezig. De nieuwe website was een begin van de nieuwe ideeën. Ook heb ik de posts op Facebook en andere social media al verbeterd. Er volgt nog meer! Houd de website en social media dus in de gaten!

Fris weer aan het werk

christelijke-vacaturebank

Nu na mijn vakantie ben ik fris weer aan mijn werk begonnen. Ik heb de eerste week er weer op zitten en merk dat ik frisser weer in mijn werk zit. Het gaat weer gemakkelijker en minder zwaar. Ook is het leuk om in de eerste week de vakantieverhalen weer te delen. Heerlijk!

Zo zie je maar hoe verrijkend vakantie is. En de komkommertijd? Een mooie tijd om nieuwe ideeën te verzinnen!

Over Alexchristelijke-vacaturebank

Ik ben Alex Rebergen, 26 jaar oud en ik ben eigenaar van de Christelijke Vacaturebank. Daarnaast blog ik over werken en studeren, zoals studiekeuze en loopbaanontwikkeling. Naast mijn werk voor de Christelijke Vacaturebank werk ik bij Eleos als HR Consulent. 

Studeren & werken